Yleisurheilu

Yleisurheilu

 

ALGE-TIMING on yleisurheilun ajanoton tunnettu osaaja! 

ALGE-TIMING tuotteilla voit järjestää kaikentasoisia yleisurheilukilpailuita, olipa kyseessä koulukisat tai maailmanmestaruustason tapahtuma. 

Yleisurheilun tuotevalikoimamme kattaa niin yksinkertaiset harjoittelulaitteet kuin maailmanluokan maalikameran, tuulimittarin, valokennot, lähtöjärjestelmät, näyttötaulut, ratakuutiot, ratakaiuttimet videotaulut ja niin edelleen. Myös hyppyjen aikanäytöt, heittolajien pituusmittarit ym. laitteet löytyvät valikoimastamme. 

 

ALGE-TIMING tuotteilla ajanotto on luotettavaa ja laitteilla on pitkä elinkaari.

Lähtökohtamme on kaikkien tuotteiden korkea laatu. Haluamme tarjota asiakkaillemme ja sitä kautta urheilijoille parasta. Kaikki ALGE-TIMING tuotteet valmistetaan korkealuokkaisista komponenteista ja ne on luotu kestämään. Niiden elinkaari on pitkä ja yhä tälläkin hetkellä käytössä on jopa kaksikymmentä vuotta vanhaa välineistöä. Tutustu yleisurheilun referensseihin tästä linkistä.

Jatkuva laitteiden ja ohjelmistojen kehittäminen turvaa asiakkaiden ajanoton vuosiksi. ALGE-TIMING tarjoaa alan viimeisimmät teknologiat ja haluaa jatkuvasti kehittää toimintaansa.

 

Älä tyydy vähempään. Valitse ALGE.

ALGE-TIMING tuotteet ovat toisiensa kanssa yhteensopivia myös vuosien saatossa. Näin ollen voit laajentaa järjestelmää itsellesi sopivassa tahdissa. Osakokonaisuudet voivat olla esim. seuraavia: Maalikameralaitteisto, sähköinen lähetysjärjestelmä, tuulimittarilaitteisto, vilppilähtöjärjestelmä, IDCam järjestelmä tunnistukseen, kierroslukumittari, ratakaiuttimet, etäisyysmittari, lisänäytöt, ym. Isoimmissa kilpailuissa tarvitaan vara-ajanotto, joka pitää hoitaa täysin itsenäisellä järjestelmällä. 

Tarvittaessa voit myös vuokrata kauttamme puuttuvat laitteet isoja kilpailuja varten. 

 

 

Ota yhteyttä niin etsitään teille paras ratkaisu yleisurheilun ajanottoon. Voit myös tutustua esimerkkikokonaisuuksiin tai selailla yleisurheilun päätuotteita tältä sivulta.

 
Esimerkki: E-Start ja maalikamera
Esimerkki: E-Start, Maalikamera valokennoin, näyttötaulu, IDCam ja tuulimittari
Esimerkki: Täydellinen järjestelmä yleisurheilun ajanottoon
Esimerkki: Hallikilpailut

Kysy lisää, autamme mielellämme parhaan mahdollisen kokonaisuuden kasaamisessa!
Alla päätuotteitamme yleisurheilun ajanottoon:

Yhteystiedot

ALGE-TIMING Suomi
Sportele Oy
Huotarintie 4
88600 Sotkamo
alge(at)alge-timing.fi
Tel: +358 (0) 207 861234

Copyright © 2019 Alge-Timing Suomi

alge timing yellow logo web

Haku

tilaajavastuu logo

Haku