Alppilajit

Alppilajit

ALGE-TIMING on alppihiihdon ajanoton edelläkävijä maailmassa. 

Jo yli neljänkymmenen vuoden ajan ALGE-TIMING on tuottanut ratkaisuja alppilajien ajanottoon. Alppilajien monipuoliset tarpeet on huomioitu valikoimassamme, ja tarjoamme ratkaisuja yksinkertaisten pikkukisojen ajanotosta mm-kisojen järjestelmiin. Myös sinun kilpailuusi ja tarkoitukseesi löytyy varmasti ajanottojärjestelmä, sillä laajan tuotevalikoiman avulla voidaan erilaisia kokoonpanoja räätälöidä monipuolisesti.

Lähtökohtana on luotettava ja toimiva ajanotto, jotta urheilujat voivat keskittyä laskemiseen. Alppilajien joskus haastavat olosuhteet on huomioitu tuotteissamme, ajanotto toimii vaikeimmissakin sääolosuhteissa joissa laskeminen on mahdollista. Alppilajien perusajanottolaitteisiin kuuluvat kellolaite, lähtöportti sekä maalin valokenno. Kilpailutilanteissa tulosten välittämiseen tarvitaan näyttötaulu ja ajanottajien välille puheyhteys.

Valikoimamme kattaa niin langalliset kuin langattomatkin vaihtoehdot aikojen ottamiseen. Kauttamme saat myös FIS-hyväksytyt ajanottolaitteet. Kilpailuissa voimme myös vuokrata puuttuvia laitteita tai vara-ajanottojärjestelmän asiakkaillemme. 

Suomessa ALGE-TIMING on ollut lähes jokaisen rinnekeskuksen valinta ajanottojärjestelmäksi. Tutustu alppihiihdon referensseihimme tästä.

 

ALGE-TIMING ratkaisuilla lisäarvoa rinteeseen!

Hiihtokeskuksille erinomainen vaihtoehto lisäarvon tuottamiseen ovat täysin itsenäiset, joko kolikkomaksulla toimivat tai ilmaiset ajanottojärjestelmät. Järjestelmä maksaa itsensä takaisin nopeasti ja sen avulla voidaan ohjata laskijoita muuten hiljaisempaan rinteeseen. Tutustu!

 

Ota yhteyttä niin etsitään teille sopiva kokonaisuus eri alppilajien ajanottoon. Voit myös tutustua esimerkkikokonaisuuksiin ja päätuotteisiimme tältä sivulta.

 

Myös muita kokoonpanoja niin alppihiihtoon kuin nopeuslaskuun. Kysy lisää!
Alla alppilajien ajanoton päätuotteitamme:
ASC3 Lähtökello

ASC3 Lähtökello lähettää urheilijat matkaan luotettavasti. Säädettävissä eri urheilulajien tarpeisiin.

Yhteystiedot

ALGE-TIMING Suomi
Sportele Oy
Huotarintie 4
88600 Sotkamo
alge(at)alge-timing.fi
Tel: +358 (0) 207 861234

Copyright © 2024 Alge-Timing Suomi

alge timing yellow logo web

Haku

tilaajavastuu logo

Haku