Ajankohtaista

ALGE-TIMING Suomi aloittaa yhteistyön Torisport tapahtumien kanssa!

 

Haluatko testata ketteryyttäsi, kokeilla uusia lajeja ja nauttia liikunnasta? Tämä onnistuu Torisport-tapahtumissa, joiden kanssa ALGE-TIMING Suomi on aloittanut yhteistyön. Torisport-tapahtumissa eri paikkakunnilla urheiluseurat esittelevät toimintaansa ja toteuttavat lajikokeiluja ja -opastusta. Ihmisille tuodaan tietoa harrastusmahdollisuuksista keskelle kaupunkia eri toreille. Jatkossa tapahtumissa on myös ALGE-TIMING laitteita käytössä, joilla otetaan aikoja esim. ketteryysradoilla.

 Seuraava tapahtuma on Mikkelin torilla 13.-16.6.2018, eli ensi viikolla kaikki paikalle! Muut sovitut kesän tapahtumat ovat heinäkuun viimeisellä viikolla Lahden torilla ja elokuun toisella viikolla Kuopion matkuksessa. Tapahtumat ovat osallistujille ilmaisia joten kaikki mukaan! Mikkelin ohjelma löytyy torisportin kotisivuilta tästä linkistä. Nopeus- ja ketteryysradat ovat kokeiltavissa 13.6. klo 14:00-15:00 ja lauantaina 16.6. klo 12:00-13:00. Muistakaa osallistua!

 Tapahtumien aikana tarjolla on myös muita loistavia liikuntamahdollisuuksia, toivottavasti mahdollisimman moni saa tapahtumasta liikunnan ja urheilun kipinän!

Yhteystiedot

ALGE-TIMING Suomi
Sportele Oy
Huotarintie 4
88600 Sotkamo
alge(at)alge-timing.fi
Tel: +358 (0) 207 861234

Copyright © 2020 Alge-Timing Suomi

alge timing yellow logo web

Haku

tilaajavastuu logo

Haku